GRUP PROMOTOR OBJECTIUS NOTÍCIES MUNICIPIS MAPA DOCUMENTACIÓ AGENDA
AJUDA'NS ORGANITZA EL BUTIFARRÈNDUM DESCÀRREGUES COMPRA MATERIAL PRESS BUTI TV
 
  TÚ SAPS A QUIN ANY ESTEM? BILL MURRAY, DESPERTA FERRO!!!
 
 
 
 
 
  PERQUÈ ESTEM ORGANITZANT EL PRIMER BUTIFARRÈNDUM POPULAR?
 
 
  1) Per poder demostrar al món que l’ésser humà vol gaudir de la vida amb pau, solidaritat i harmonia amb la natura. La vida està per a gaudir-la amb les coses veritablement importants. Bona teca, companyia amistosa, un marc natural, són coses que bé mereixen un diumenge.   

2) Per promoure després la celebració de més reunions gastronòmiques. Havent finalitzat el primer apat, haurem de pensar en el proper. La directiva de l'Associació impulsarà la convocatòria d'un nou simpòsium universal gastronòmic amb caràcter festiu que haurà de ser promogut per la pròpia Associació si no hi ha un altre remei, però estarem encantats de que qualsevol altre faci la feina.

3) Per enfortir les xarxes socials gastronòmiques que hauran de d'afavorir moments de gresca i xirinola. La Celebració del Butifarrènum es fonamenta en l'autoorganització dels amants de la bona cuina d'exquisits tiberis i la invitació a tothom que vulgui participar-hi. Per això, les xarxes socials gastronòmiques que es puguin constituir en el futur, seran la base social sobre la qual un altre faci la feina i podem els actuals convocants gaudir de la festa sense haver de treballar.

4). Per afavorir la participació popular a les activitats socials que es centren en allò veritablement important de la vida per sobre de neguits gratuïts i ridículs, però sobretot, quants més siguem, més riurem! Volem aconseguir la màxima participació popular en tots els aplecs gastronòmics que es portin a terme.

Aquests objectius van ser aprovats a l'Assemblea General de l'Associació Cultural Gastronòmica Butifarrèndum que es va celebrar el passat 12 de novembre de 2009 a la localitat de Barcelona.

 
 
  ELS CATALANS, LES CATALANES I TOTS ELS GOLAFRES DEL MÓN TENIM MOLTES RAONS PER PARTICIPAR I ASSABORIR EN LA CELEBRACIÓ DEL BUTIFARRÈNDUM
 
 
  1) Perquè els drets universals a l’alimentació, a prendre part lliurement en la vida cultural i a gaudir de les arts (que inclou l’art culinari, l’element cultural i artístic, sense dubte, més interessant i antic de la humanitat) són uns drets reconeguts per la Organització de les Nacions Unides. Així ho enuncia la Declaració Universal dels Drets Humans aprovada i proclamada per l’Assemblea General de les Nacions Unides, el 10 de desembre de 1948, signada també per l’Estat Espanyol, en els seus articles 25 i 27.

2) Perquè els éssers humans conformem una espècie amb una tendència innata a afavorir i estimular la socialització a taula, ben acompanyats de bona teca, tot generant amenes converses.

3) Perquè la Celebració ens permet gaudir d’una estona d’allò més agradable si et ve de gust passar el diumenge envoltat de natura, acompanyat per gent simpàtica i carn feta a la brasa; i això et permetrà relaxar-te, comprendre el significat de la vida i no capficar-te amb qüestions absurdes i innecessàries.

4) Perquè la Celebració és perfectament sana, per a l’esperit i per al cos si no s’abusa de les salses i es pren el porró amb moderació.

5) Perquè hi haurà gent de tota mena amb ganes de passar-s’ho bé, que celebraran i gaudiran de la teva companyia. Els éssers humans hem de demostrar el nostre civisme al món recollint la brossa i deixant l’espai tal i com l’hem trobat.

6) Perquè la Celebració del Butifarrèndum representa un revulsiu de les reunions gastronòmiques. L’èxit de la Celebració obrirà les portes a més i millors aplecs culinaris que podrem dur a terme en altres ocasions.

7) Perquè la Celebració s’organitza des de la societat civil en un marc incomparable i és un exemple del compromís amb la joia de viure, la sociabilitat de la ciutadania i el respecte a la natura que cal reconèixer i afavorir.

8) Perquè podem demostrar al món que l’ésser humà vol gaudir de la vida amb pau, solidaritat i harmonia amb la natura.

Un bon nivell de participació impulsarà les activitats socials que es centren en allò veritablement important de la vida per sobre de neguits gratuïts i ridículs, però sobretot, quants més siguem, més riurem!

No ho oblideu, catalans, catalanes i tots els golafres del món:

A LA TAULA I AL LLIT AL PRIMER CRIT!

 
 
 
      Si voleu fer qualsevol comentari sobre els butifarrèndums populars podeu enviar un email a: info@butifarrendum.cat